Huiswerkbegeleiding

Door verschillende factoren kan het zijn dat het op school niet zo goed gaat en dat het huiswerk niet of niet goed gemaakt wordt (afgeleid zijn, moeite met plannen, te druk thuis of juist niemand om te helpen). Bij Studiemeester kan je in een rustige omgeving huiswerkbegeleiding krijgen van ervaren docent-begeleiders. Wij werken met een gerichte planning en brengen structuur aan. Wij helpen je ook om eventuele achterstanden in te halen. Wij checken ál het huiswerk. 

Hoe werkt het?

Je komt binnen, samen met de coach wordt je huiswerk doorgenomen en wordt het maken en leren ingepland. Tijdens het werken krijg je natuurlijk iets te drinken aangeboden; thee, koffie, limonade en we hebben zelfs een warme chocolademelkmachine. Heb je tijdens je werk vragen dan staat de coach voor je klaar om te helpen. Alle kennis is dagelijks aanwezig, ook bijvoorbeeld voor de bètavakken op 6 vwo-niveau! Ben je klaar, dan lopen we het gemaakte werk na en na het leren word je overhoord. We checken ál het huiswerk! Heb je computeropdrachten? Geen probleem. Er zijn zestien laptops aanwezig, er is wifi voor je laptop en er kan geprint worden. Ook hebben wij o.a. woordenboeken voor de moderne vreemde talen (incl. Spaans, Grieks en Latijn), de Binas Havo-Vwo, de Binas Vmbo en de nieuwste editie van de Bosatlas.

Ons doel met huiswerkbegeleiding is je zelfstandig te leren studeren in een rustige, persoonlijke werksfeer. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt. Daarnaast staan wij voor duidelijkheid en structuur. Uiteindelijk moeten je studieresultaten beter worden. En als je weet hoe het moet, kan leren ook plezierig worden!

Per keer wordt er een verslag gemaakt over alles wat die dag bij de huiswerkbegeleiding aan de orde is geweest en dit wordt naar leerling, ouders en de mentor gemaild. Wij werken met het leerlingvolgsysteem van Studyspace. Hiermee kunnen we het huiswerk, de planning en de voortgang nog beter bijhouden en communiceren naar de ouders en mentoren. Voor meer info zie ook www.studyspace.nl.

We zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 19:00. In de toetsweken gaan we om 11:00 open, in overleg blijven we eventueel tot 20:00 open.


Een aantal kernpunten:

 1. Geen huiswerkstress thuis!
 2. Er zijn ‘s middags altijd meerdere coaches aanwezig, die ook inhoudelijk kunnen helpen (ook bèta bovenbouw vwo).
 3. Wij overhoren en maken oefentoetsen
 4. Wij checken ál het huiswerk!
 5. In de week voor óf de week van de proefwerkweek/tentamenweek kan men -indien plek beschikbaar en in overleg- één dag extra komen, zonder extra kosten
 6. Ruime openingstijden: maandag t/m vrijdag 12:00 – 19:00 (in de toetsweken gaan we om 11:00 open, in overleg eventueel tot 20:00)
 7. Wij blijven geopend in de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie en zijn dan van 10.00 tot 17.00 open
 8. Als u nóg een dochter of zoon heeft waarvoor u huiswerkbegeleiding wilt, dan hebben wij daar een speciaal (voordeliger) tarief voor. Neem hierover aub contact met ons op.


De tarieven:

 • 1 x per week : € 285,- per maand (alleen op aanvraag)
 • 2 x per week : € 330,- per maand
 • 3 x per week : € 365,- per maand
 • 4 x per week : € 395,- per maand
 • 5 x per week : € 425,- per maand


Het kennismakingsgesprek (intake) is geheel vrijblijvend, er zijn geen inschrijvingskosten.


Wilt u nog verdere informatie over huiswerkbegeleiding?

Neem dan contact op via
Tel: 072-5114347
Email: [email protected]