Onze medewerkers

Op dit moment werken bij Studiemeester (naast diverse bijlesdocenten) de volgende coaches:
(alle coaches hebben een Verklaring omtrent Gedrag weerlegd)

 Marcel de Bock
Marcel is de oprichter van Studiemeester (begin 2012). Na jaren in een familiebedrijf (een snoepfabriek) te hebben gewerkt heeft hij zeventien jaar geleden de overstap gemaakt naar het onderwijs. Hij heeft gewerkt in zowel het basisonderwijs (onder andere in Limmen en in Colombia), het middelbaar onderwijs (in Haarlem en in Schagen) en heeft als huiswerkbegeleider en bijlesdocent gewerkt voor een collegabedrijf in huiswerkbegeleiding in Haarlem. Na een reis (met werkervaring met les geven in Japan) heeft hij na terugkomst in Nederland besloten om zijn passie voor onderwijs vorm te geven in een eigen bedrijf: Studiemeester.

Rachel Santema
Rachel werkt al ruim 8 jaar bij Studiemeester, als rechterhand van Marcel en als coach in de huiswerkbegeleiding. Naast haar werkzaamheden bij Studiemeester studeert Rachel Algemene Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. Ze geeft ook bijles in geschiedenis. Rachel is in januari 2013 begonnen bij Studiemeester en voelt zich daar volledig op haar plek. Tijdens haar werkzaamheden bij Studiemeester zijn veiligheid en begrip een streven voor haar.

Bas van der Burgh
Bas (22) werkt sinds mei 2016 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding en geeft daarnaast ook bijles. Hij is in 2016 geslaagd voor het vwo met het NT&NG-profiel met economie. Hij kan dan ook helpen met wiskunde B, biologie, scheikunde, natuurkunde en economie. Momenteel volgt Bas de masters Biomedical Engineering en Mechanical Engineering (werktuigbouwkunde) aan de TU Delft.

Siebe Dekker
Siebe (19) werkt bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding en kan daarnaast ook bijles geven in de bèta-vakken. Hij is in 2019 geslaagd voor het gymnasium met het profiel N&G en N&T. Momenteel studeert hij Science, Business & Innovation aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. 

 Loïs Madder
Loïs (22) werkt sinds september 2018 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Ook geeft zij bijlessen. Zij is in 2018 geslaagd voor het vwo met het NG-profiel. Ze kan hulp bieden bij de bèta-vakken, economie en wiskunde A. Ze studeert op dit moment Pedagogische Wetenschappen aan de UvA. Vanwege haar opleiding is Studiemeester een erg bijpassende bijbaan, omdat haar opleiding zich voornamelijk interesseert in kinderen.

Meggi Deltrap
Meggi (24) werkt sinds begin 2018 bij Studiemeester. Ze heeft een vwo-diploma behaald voor de profielen EM&CM en studeert op dit moment Spaanse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Ze helpt graag met vakken als aardrijkskunde, geschiedenis en de talen. ‘Ik vind het belangrijk, dat leerlingen veel persoonlijke aandacht krijgen, ze zich op hun gemak voelen en zich vrij voelen om vragen te stellen zodat ze zich beter kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo’. Meggi is erg geïnteresseerd in verschillende culturen en landen en probeert daarom zo veel mogelijk van de wereld te zien (als de financiën het toelaten).

Flip de Jong
Flip (17) werkt sinds oktober 2020 bij Studiemeester. Zonder eindexamen gedaan te hebben heeft hij in 2020 zijn VWO-diploma gehaald op het Murmellius Gymnasium. Hij is geslaagd in N&G en N&T en kan dus helpen met de Bèta-vakken, inclusief wiskunde B. Op dit moment is hij bezig met een tussenjaar. Omdat reizen nu geen optie is werkt hij veel. Eerst was hij werkzaam bij een uitgever en nu bij Studiemeester, wat hem erg goed bevalt. Het uitleggen van lesstof en het overhoren vindt hij leuk.

 Lidewij Weldring
Lidewij (19) werkt sinds maart 2020 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Zij is in 2019 geslaagd voor haar havo diploma met het profiel E&M en C&M, maar heeft daarvoor ook 5 jaar op het Murmellius Gymnasium gezeten. Op dit moment zit zij in haar tweede jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze vindt het heel erg leuk om met kinderen te werken en hen te kunnen helpen met vakken als economie, wiskunde A, Engels, Nederland en Duits.

Melissa Bijwaard
Melissa (19) werkt sinds september 2020 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Zij is in 2020 geslaagd voor het vwo met het NG-profiel en een NT-profiel. Ze studeert nu Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ze vindt het leuk dat deze baan aansluit bij haar interesse voor kinderen, en helpt graag waar mogelijk.

Jesse Kassai
Jesse (20) werkt sinds september 2020 bij Studiemeester. Hij heeft in 2019 zijn vwo-diploma behaald met het profiel NG. Jesse studeert nu Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam en zit nu in zijn tweede jaar. Hij vindt het leuk om bij Studiemeester te werken omdat hij graag mensen helpt en wel van een uitdaging houdt.

Marjolein Beemster
Marjolein (22) werkt sinds november 2020 bij Studiemeester. Ze heeft in 2017 haar gymnasium diploma gehaald voor de profielen N&G en N&T met als extra vakken Frans, filosofie en Cambridge Engels. Na haar bachelor Psychobiologie aan de UvA volgt ze nu een pre-master voor Klinische Neuropsychologie. Ze vindt het erg leuk om te zien als de kinderen de vakken beter gaan begrijpen en het daardoor ook steeds leuker gaan vinden.

Silvia van Os
Silvia (46) werkt sinds eind 2020 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Na haar VWO is Silvia op de HTS weg- en waterbouw afgestudeerd. Hierna heeft ze 25 jaar lang gewerkt in de weg- en waterbouw en het managen hiervan. Ze heeft in allerlei teams bruggen, wegen, viaducten, Stormvloedkeringen ontworpen, gebouwd en onderhouden. Nu heeft ze het roer omgegooid. Ze heeft gemerkt dat ze energie krijgt, als ze een bijdrage levert bij het leren van jongeren. Vooral de exacte vakken en biologie en aardrijkskunde heeft haar passie. Haar kracht is complexe zaken in zeer simpele wijze en eenvoudige taal over te brengen op jongeren en abstracte zaken als wiskunde naar het hier en nu te brengen voor ze.

Dennis Schoonhoven
Dennis (23) werkt sinds maart 2021 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. In 2016 heeft hij zijn VWO-diploma gehaald aan het Murmellius Gymnasium voor het NG-profiel en NT-profiel. Hij kan hulp en uitleg bieden bij de bèta-vakken en heeft ook wiskunde D gevolgd. Verder heeft hij de bachelor Technische Natuurkunde aan de TU Delft afgerond en wil hij de master Earth and Environment in Wageningen gaan doen.

Luc Loogman 

Luc (20) werkt sinds oktober 2020 bij Studiemeester. Hij heeft in 2019 zijn gymnasium-diploma behaald met het profiel Cultuur & Maatschappij. Luc studeert nu Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en zit in zijn eerste jaar. Hij kan hulp bieden bij vakken als Nederlands, Frans, Engels en Duits.