Onze medewerkers

Op dit moment werken bij Studiemeester (naast diverse bijlesdocenten) de volgende coaches:
(alle coaches hebben een Verklaring omtrent Gedrag weerlegd)

 Marcel de Bock
Marcel is de oprichter van Studiemeester (begin 2012). Na jaren in een familiebedrijf (een snoepfabriek) te hebben gewerkt heeft hij in 2004 de overstap gemaakt naar het onderwijs. Hij heeft sindsdien gewerkt in het basisonderwijs (en staat nu nog altijd één dag in de week voor de klas, voor groep 8), het middelbaar onderwijs (in Haarlem en in Schagen) en heeft als huiswerkbegeleider en bijlesdocent gewerkt voor een collegabedrijf in huiswerkbegeleiding in Haarlem. Na een reis (met werkervaring met les geven in Japan) heeft hij na terugkomst in Nederland besloten om zijn passie voor onderwijs vorm te geven in een eigen bedrijf: Studiemeester.

Rachel Santema
Rachel werkt al bijna 10 jaar bij Studiemeester, als rechterhand van Marcel en als coach in de huiswerkbegeleiding. Naast haar werkzaamheden bij Studiemeester studeert Rachel Algemene Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. Ze geeft ook bijles in geschiedenis. Rachel is in januari 2013 begonnen bij Studiemeester en voelt zich daar volledig op haar plek. Tijdens haar werkzaamheden bij Studiemeester zijn veiligheid en begrip een streven voor haar.

Loïs Madder
Loïs (24) werkt sinds september 2018 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Ook geeft zij bijlessen. Zij is in 2018 geslaagd voor het vwo met het NG-profiel. Ze kan hulp bieden bij de bèta-vakken, economie en wiskunde A. Ze studeert op dit moment Pedagogische Wetenschappen aan de UvA. Vanwege haar opleiding is Studiemeester een erg bijpassende bijbaan, omdat haar opleiding zich voornamelijk interesseert in kinderen.

  Jesse Kassai
Jesse (22) werkt sinds september 2020 bij Studiemeester. Hij heeft in 2019 zijn vwo-diploma behaald met het profiel NG. Jesse studeert nu Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam en zit nu in zijn tweede jaar. Hij vindt het leuk om bij Studiemeester te werken omdat hij graag mensen helpt en wel van een uitdaging houdt. 

Marjolein Beemster
Marjolein (23) werkt sinds november 2020 bij Studiemeester. Ze heeft in 2017 haar gymnasium diploma gehaald voor de profielen N&G en N&T met als extra vakken Frans, filosofie en Cambridge Engels. Na haar bachelor Psychobiologie en pre-master voor Klinische Neuropsychologie (beide aan de UvA), heeft ze een half jaar fulltime bij Studiemeester gewerkt. Na dit half jaar heeft ze haar onderwijsbevoegdheid voor biologie gehaald. Ze heeft hiervoor met veel plezier stage gelopen op het Stedelijk Gymnasium in Haarlem. Momenteel is ze bezig met haar master Klinische Neuropsychologie aan de VU. Ze vindt het leuk om kinderen een vak beter te laten begrijpen en om te zien dat ze het daardoor ook steeds leuker gaan vinden.

Silvia van Os
Silvia (47) werkt sinds eind 2020 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Na haar VWO is Silvia op de HTS weg- en waterbouw afgestudeerd. Hierna heeft ze 25 jaar lang gewerkt in de weg- en waterbouw en het managen hiervan. Ze heeft in allerlei teams bruggen, wegen, viaducten, Stormvloedkeringen ontworpen, gebouwd en onderhouden. Nu heeft ze het roer omgegooid. Ze heeft gemerkt dat ze energie krijgt, als ze een bijdrage levert bij het leren van jongeren. Vooral de exacte vakken en biologie en aardrijkskunde heeft haar passie. Haar kracht is complexe zaken in zeer simpele wijze en eenvoudige taal over te brengen op jongeren en abstracte zaken als wiskunde naar het hier en nu te brengen voor ze.

  Maartje Metz

Maartje (18) werkt sinds september 2022 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding en kan daarnaast ook bijles geven in de bètavakken en Grieks. Ze is in 2022 geslaagd voor het gymnasium met een NT- en NG-profiel en heeft toen ook haar IB Engels behaald. Momenteel heeft ze een tussenjaar waarin ze zich wilt oriënteren op een vervolgstudie. Ze vindt het leuk om bij Studiemeester te werken omdat ze graag anderen helpt.

.

Martin Oost

Martin (17) werkt sinds dit schooljaar bij Studiemeester. Hij is in 2022 cum laude geslaagd voor havo met het profiel NT/NG en de extra vakken Frans en aardrijkskunde. Martin studeert nu civiele techniek aan de Hogeschool Inholland. Na deze opleiding zou hij graag les willen geven op het MBO, HBO of WO. Hierom is Studiemeester voor hem de ideale bijbaan voor hem, hier kan hij alvast oefenen met het makkelijk overbrengen van ingewikkelde stof.

Milan de Boer

Milan(19) werkt sinds oktober 2022 bij Studiemeester. Hij is afgelopen schooljaar geslaagd voor het vwo met een NG/NT pakket met Wiskunde B en Frans. Hij wil graag leraar wiskunde worden en daarom doet hij nu de opleiding Leraar Wiskunde 2e graads aan de HvA. Na zijn 2e graads opleiding wil Milan nog een master doen voor zijn 1e graads bevoegdheid, want dan mag hij ook lesgeven in de bovenbouw. In februari start hij zijn stage bij het BSG in Bergen. Studiemeester is de perfecte baan voor hem, omdat hij op deze manier al ervaring op kan doen met het leven van een docent: het (bij)les geven aan middelbare scholieren.

  Roemer Rouwhorst

Roemer (18) werkt sinds januari 2022 bij Studiemeester. Hij is in 2021 geslaagd voor zijn vwo-diploma met een NT/NG-profiel met economie. Momenteel studeert hij Technische Wiskunde aan de TU Delft en zit in zijn tweede jaar. Roemer vindt het leuk om leerlingen te helpen en terug te zien komen met mooie cijfers..

   Vacature

 

.

Vacature

Kijk voor meer info bij Vacatures!