Onze medewerkers

Op dit moment werken bij Studiemeester (naast diverse bijlesdocenten) de volgende coaches:
(alle coaches hebben een Verklaring omtrent Gedrag weerlegd)

Marcel de Bock 
Marcel is de oprichter van Studiemeester. Na jaren in een familiebedrijf (een snoepfabriek) te hebben gewerkt heeft hij vijftien jaar geleden de overstap gemaakt naar het onderwijs. Hij heeft gewerkt in zowel het basisonderwijs (onder andere in Limmen en in Colombia), het middelbaar onderwijs (in Haarlem en in Schagen) en heeft als huiswerkbegeleider en bijlesdocent gewerkt voor een collegabedrijf in huiswerkbegeleiding in Haarlem. Na een reis (met werkervaring met les geven in Japan) heeft hij na terugkomst in Nederland besloten om zijn passie voor onderwijs vorm te geven in een eigen bedrijf: Studiemeester.

Rachel Santema
Rachel (31) werkt al ruim 6 jaar bij Studiemeester, als rechterhand van Marcel en als coach in de huiswerkbegeleiding. Naast haar werkzaamheden bij Studiemeester studeert Rachel Algemene Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. Ze geeft ook bijles in geschiedenis. Rachel is in januari 2013 begonnen bij Studiemeester en voelt zich daar volledig op haar plek. Naast haar studie is zij iedere zomer leiding op een jongerenkamp van de A.K.C., waar zij het belangrijk vindt, dat ieder kind zich veilig en speciaal voelt. Tijdens haar werkzaamheden bij Studiemeester zijn veiligheid en begrip een streven voor haar.

Romy Wiedijk
Romy (23) werkt sinds begin 2016 bij Studiemeester als docent-begeleidster. Ze heeft een vwo-diploma met profielen natuur & techniek en natuur & gezondheid. Momenteel doet Romy de studie Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam.

Laura Moors
Laura (21) werkt sinds april 2018 bij Studiemeester. Ze heeft het vwo afgerond met het profiel E&M met als extra vak Cambridge Engels. Laura kan helpen met alle talen, wiskunde A, maatschappijvakken en economische vakken. Ze studeert op dit moment, na een tussenjaar gewerkt te hebben, Rechten aan de UvA. Laura vindt het belangrijk, dat iedere leerling zich welkom voelt bij Studiemeester en vrij voelt alles te vragen wat hij of zij niet begrijpt. Geen enkele vraag is gek en ze legt alle stof graag, met alle geduld, uit!

Lotte de Hart
Lotte (21) werkt sinds september 2019 bij Studiemeester als coach. Ze studeert aan de Universitaire Pabo van Amsterdam, wat inhoudt dat ze naast de lerarenopleiding ook een bachelor Pedagogische Wetenschappen doet. Zelf heeft ze in 2014 haar tweetalig VWO-diploma behaald. Ze kan helpen met economie, M&O en geschiedenis.

Patricia Mulder
Patricia (21) werkt sinds februari 2019 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding en geeft daarnaast bijles wiskunde A en economie. Zij is in 2016 geslaagd voor het vwo met het profiel E&M en C&M. Momenteel studeert ze de richting Marketing van de opleiding Economie & Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze heeft de minor Forensische Criminologie gevolgd.

Bas van der Burgh
Bas (21) werkt sinds mei 2016 bij Studiemeester, voor huiswerkbegeleiding en soms voor bijles. Hij is in 2016 Cum Laude geslaagd voor het vwo met een NT&NG-profiel met economie. Momenteel studeert hij werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Bas kan hulp bieden met wiskunde B, biologie, scheikunde, natuurkunde en economie. Daarbij volgt hij nu een minor geneeskunde.

Umit Gögcebulak
Umit (23) werkt sinds april 2016 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Hij is in 2014 geslaagd voor het vwo met het NT&NG-profiel. Umit heeft farmaceutische wetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Op dit moment is hij bezig met z’n master Drug, Discovery & Safety.

Koen Willemsen
Koen (19) werkt sinds oktober 2018 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Hij heeft een gymnasiumdiploma met profielen NT en NG. Koen studeert biologie aan de VU in Amsterdam. Hij helpt vooral met de bèta-vakken.

Margot van der Bent
Margot (19) werkt sinds september 2019 bij Studiemeester. Ze heeft in 2019 haar diploma behaald op het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Meer info volgt.

Barrie Rutte
Barrie (20) werkt sinds september 2018 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Na haar vwo-dilpoma, gehaald in 2017, is ze geneeskunde gaan studeren aan de UvA. Na een jaar is ze overgestapt naar haar huidie studie: bèta-gamma aan de VU. Ze kan helpen met de vakken wiskunde B, scheikunde, natuurkunde en biologie.

Loïs Madder
Loïs (21) werkt sinds september 2018 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Ook geeft zij bijlessen. Zij is in 2018 geslaagd voor het vwo met het NG-profiel. Ze kan hulp bieden bij de bèta-vakken, economie en wiskunde A. Ze studeert op dit moment Pedagogische Wetenschappen aan de UvA. Vanwege haar opleiding is Studiemeester een erg bijpassende bijbaan, omdat haar opleiding zich voornamelijk interesseert in kinderen.

Ji Mei Zoon
Ji Mei (19) werkt sinds september 2018 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. In 2015 heeft ze haar Engels Cambridge diploma gehaald en in 2016/2017 is ze geslaagd voor haar VWO-diploma. Na het slagen van de middelbare school is zij in China de Chinese taal gaan leren, Engelse les gaan geven en gaan reizen in Azië. Op dit moment studeert ze rechten, in Amsterdam. Ji Mei kan hulp bieden bij voornamelijk de talen en geschiedenis.

Nina Blanksma
Nina (18) werkt sinds september 2019 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Ze heeft  in 2019 haar gymnasiumdiploma gehaald (NG-profiel). Ze heeft besloten om een tussenjaar te nemen, om te werken en Spaans te leren. Hierna wil ze biomedische wetenschappen gaan studeren. Nina helpen bij de talen, biologie en wiskunde A.

Lucas de Haan
Lucas (21) werkt sinds februari 2018 bij Studiemeester in de huiswerkbegeleiding. Hij is in 2016 geslaagd op het gymnasium voor de profielen NT en NG. Hij heeft daarna twee jaar scheikunde gestudeerd aan de UvA, maar hij is dit jaar begonnen aan de studie geschiedenis, ook aan de UvA. Lucas is kundig in bèta-vakken, maar weet ook raad met maatschappijvakken en talen.

Meggi Deltrap
Meggi (22) werkt sinds begin 2018 bij Studiemeester. Ze heeft een vwo-diploma behaald voor de profielen EM&CM en studeert op dit moment Spaanse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Ze helpt graag met vakken als aardrijkskunde, geschiedenis en de talen. ‘Ik vind het belangrijk, dat leerlingen veel persoonlijke aandacht krijgen, ze zich op hun gemak voelen en zich vrij voelen om vragen te stellen zodat ze zich beter kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo’. Meggi is erg geïnteresseerd in verschillende culturen en landen en probeert daarom zo veel mogelijk van de wereld te zien (als de financiën het toelaten).